Кондитерські вироби

 

Кекси




Кекси Кекс в перекладі з англійської - тістечко, але насправді воно більше нагадує кондитерський виріб з різними крихтами з шоколаду, ізюму, сухофруктів і цукатів. Для пористого м'якушки використовують недріжджове тісто з великому кількістю яєць і масла, щоб маса придбала потрібну консистенцію додають розпушувач тіста. Частина олії можна замінити йогуртом, тоді калорій в десерті стане менше. Для вишуканого аромату при приготуванні кексу додають алкоголь, типу коньяку або лікеру, добре підходить сік, мед, кокосове молоко і прянощі. Кекс прийнято подавати свіжим до гарячого чаю.

Создан 23 дек 2014



  Комментарии       
Имя или Email


При указании email на него будут отправляться ответы
Как имя будет использована первая часть email до @
Сам email нигде не отображается!
Зарегистрируйтесь, чтобы писать под своим ником